Хэдийгээр бүх шүүс шахагч жүүс үйлдвэрлэдэг ч үүнийг хийх арга нь өөр өөр байдаг. Удаан шүүс нь амттай, тэжээллэг хүйтэн шахмал жүүс үйлдвэрлэх тусгай технологийг ашигладаг!

Хэрэв та шүүс шахах, удаан шүүс шахагчийг шинээр хэрэглэж байгаа бол энэ нийтлэл нь удаан шүүс шахагч ба өндөр хурдны шүүс шахагчийг харьцуулж, удаан шүүс шахах тухай ойлголтыг өгнө.

Удаан шүүслэгчдийн тухай

Удаан шүүс шахагч буюу зажлах шүүс шахагч нь хүнд шнэг ашиглан орц найрлагыг буталж, шүүлтүүрийн эсрэг дардаг бөгөөд ихэвчлэн бага хурдтай (40-60 эрг/мин) ажилладаг.

"Зажлах" гэсэн нэр томъёо нь "зажлах" гэсэн утгатай "зажлах" гэсэн үгнээс гаралтай бөгөөд шүүсийг удаашруулах үйл явц нь бидний хоолоо зажлах арга замыг тусгадаг.

Удаан шүүс шахагчийн ажиллагаа нь дараах хүчин зүйлүүдэд янз бүрийн нөлөө үзүүлдэг.

1. Шим тэжээлийн бодисыг хадгалах

Олон хүмүүс шим тэжээл авахын тулд шүүс гаргадаг тул шүүс шахах явцад дулааныг нэвтрүүлэх нь чухал шим тэжээл, ферментийг задлахад хүргэдэг гэж санаа зовдог.

Ойролцоогоор 10,000 эрг / мин хурдтай ажилладаг өндөр хурдны шүүс шахагч нь хурдацтай эргэлтийн улмаас дулааныг нэвтрүүлж, үйл явцад үрэлтийг үүсгэдэг. Дулаан нь шим тэжээл, ферментийн доройтолд хүргэдэг.

Эсрэгээр, удаан шүүс шахагч ашиглахын давуу тал нь найрлагыг удаан бөгөөд зөөлөн буталж, шахаж, дулаан үүсгэдэггүй тул үнэ цэнэтэй шим тэжээл, ферментийг хадгалахад оршино.

2. Исэлдэлт

Хүчилтөрөгчийн нөлөөгөөр өдөөгдсөн химийн урвал болох исэлдэлт нь шүүсэнд сөрөг нөлөө үзүүлдэг.

Шүүс нь өнгө, амт нь өөрчлөгдөж, хадгалах хугацаа нь буурч, тэжээллэг чанар нь буурч болно.

Агаарын нөлөөгөөр шүүс шахах явцад исэлдүүлэх нь зайлшгүй боловч удаан шүүс шахагчийг сонгох нь шнек удаан эргэдэг тул энэ процессыг багасгадаг.

Удаан олборлолт нь шүүс шахах процесст хүчилтөрөгчийг бага хэмжээгээр нэвтрүүлж, исэлдэлтийг бууруулдаг.

3. Ургац

Удаан шүүс шахагч нь давхар бутлах, шахах үйл явцын ачаар өндөр бүтээмжтэй, хуурай целлюлозтой гэдгээрээ алдартай бөгөөд найрлаганаасаа шүүсийг хамгийн их хэмжээгээр гаргаж авдаг.

Удаан шүүс шахагч дахь исэлдэлтийг бууруулснаар хөөс багасч, ялгаралт удааширч, хүйтэн дарагдсан шүүс нь гөлгөр, баялаг амттай болдог.

4. Цаг хугацаа

Нэрийг нь үл харгалзан удаан шүүс шахагч нь үр дүнтэй ажилладаг бөгөөд хэдхэн секундын дотор хурдан шүүс гаргаж чаддаг.

Цаашилбал, эдгээр шүүс шахагч нь богино хугацааны завсарлага шаардагдахаас өмнө ихэвчлэн 30-45 минут үргэлжилдэг уртасгасан ажиллах хугацааг санал болгодог.

5. Эзлэхүүн

Удаан шүүс шахагч нь нам гүмхэн ажилладаг багассан асинхрон моторын ачаар өндөр хурдны шүүс шахагчтай харьцуулахад чимээгүй ажилладаг гэдгээрээ алдартай.

6. Зардал

Удаан шүүс шахагч нь 50 доллараас эхлээд төсөвт ээлтэй сонголтуудаас эхлээд дээд зэрэглэлийн загварууд хүртэл 700 доллар хүртэл хэлбэлздэг бөгөөд дундаж үнэ нь хэдэн зуун дунд хүртэл буурч байна.

Урьдчилан бэлтгэсэн хүйтэн шахмал жүүсийг дэлгүүр эсвэл жүүсээс худалдаж авах нь бүтээгдэхүүндээ хөрөнгө оруулалт хийхээс илүү хэмнэлттэй гэж үзэхээс өмнө харьцуулалтыг судалж үзээрэй.

Удаан шүүс шахагч болон өндөр хурдны шүүс шахагч

Энэхүү тохиромжтой хүснэгтэд бид шүүс шахагч бүрийн чанарыг нэгтгэн харуулав.


Удаан шүүс шахагч Өндөр хурдны шүүс шахагч
  • Хүйтэн шахмал шүүс хийдэг
  • Шим тэжээл, ферментийг хадгалдаг
  • Бага эргэлттэй
  • Исэлдэлтийг бууруулдаг
  • Өндөр ургац өгдөг
  • Хуурай целлюлоз үүсгэдэг
  • Хамгийн бага хөөс үүсгэдэг
  • Шүүс ялгарах явцыг удаашруулна
  • Гөлгөр, баялаг амттай шүүсийг бий болгоно
  • Шүүсийг хадгалах хугацааг уртасгана
  • Урт тасралтгүй ажиллах хугацаатай
  • Чимээгүй ажилладаг
  • Хүйтэн шахмал шүүс хийдэггүй
  • Шим тэжээл, ферментийг бууруулдаг
  • Өндөр эргэлттэй
  • Исэлдэлтийг нэмэгдүүлдэг
  • Бага ургац өгдөг
  • Чийглэг целлюлоз үүсгэдэг
  • Маш их хөөс үүсгэдэг
  • Шүүс ялгаралтыг түргэсгэдэг
  • Усалсан амттай шүүсийг бий болгодог
  • Шүүс хадгалах хугацааг богиносгодог
  • Богино тасралтгүй ажиллах хугацаатай
  • Чангатай ажилладаг

Энэхүү нийтлэлийг www.kuvingsusa.com сайтын зөвшөөрөлтэйгээр дахин нийтэлсэн болно

Kuvings Official