
Хүйтэн шахалтын шүүс нь температурын тухай биш юм. Шүүсийг хүйтэн аргаар шахах үед жимс, хүнсний ногоог "шахах" замаар гаргаж авсан арга замыг хэлнэ.
Энэ нь усан үзэмийг дарж (ихэвчлэн хөлөөрөө) дарс хийдэг байсантай нэлээд төстэй ба жимс, ногооны цэвэр шүүсийг дусал дуслаар хураан гарган авах процесс юм. Хурдан эргэлтэт шүүс шахах үеийн халалт болоод бусад хүчин зүйлсээс шалтгаалан ногоо, жимсэнд агуулагдах уургийг алдагдуулж, шим тэжээлийг нь багасгадаг бол удаан эргэлтэт хүйтэн аргын шахалтын үед бүтээгдэхүүн илүү их шим тэжээлтэй витаминлаг байдаг.
-
01
Хүйтэн аргаар шахсан шүүсний ашиг тус
Анхлан хэрэглэгчиддээ илүү ихийг хүргэе!
Илүү их шүүс, илүү их шим тэжээл, илүү их хөргөгчинд хадгалах хугацаа, жимс жимсгэнэ, хүнсний ногооны илүү ашиг тус.
Хүйтэн шахалтын аргаар шахсан шүүс нь уламжлалт шүүс шахагчаар шахсан шүүснээс илүү сайн байдаг, учир нь ихэнх шим тэжээлт бодисууд халуунд мэдрэмтгий байдаг.
С витамин, түүхий ферментүүд хадгалагдана.
Мөн хурдан эргэдэг (дулаан үүсгэдэг) хутга ашигладаг шүүс шахагчнууд ашигтай шим тэжээлүүдийг "хийсгэдэг" бол хүйтэн шахалтат шүүс шахагч үнэ цэнэтэй шим тэжээлүүдийг хадгалдаг.
ХУРААНГУЙ
Хүйтэн шахалтат шүүсээр та илүү их шим тэжээл авна
-
02
УДААН ЭРГЭЛТЭТ ШҮҮС ШАХАГЧ VS ТӨВӨӨС ЗУГТАХ ХҮЧНИЙ ШҮҮС ШАХАГЧ
Хүйтэн шахалтын талаар танд бага зэрэг мэдээлэл дээр өгсөн бөгөөд нэмж дурдахад:
Хүйтэн шахалтат шүүсийг гаргаж авахын тулд жимс, хүнсний ногоог няцалж дарах маягаар шахдаг. Хүйтэн шахалтат шүүс шахагч ойролцоогоор 52 эрг / мин-ээр эргэдэг (мин/давталт)
- Хачирхалтай нь энэ нь бидний хоолоо зажлахтай ижил хурдтай байдаг. Үүнийг удаан шүүс шахагч гэж нэрлэдэг.
Жимс, хүнсний ногооны шүүсийг шахах уламжлалт арга бол "төвөөс зугтах шүүс шахагч" буюу минутанд 12,000 эргэлтийн хурдтай эргэдэг шүүс шахагч юм.
Шүүс шахах энэ арга нь маш хурдан боловч харамсалтай нь олон витамин, эрдэс бодисууд ажиллагааны явцад алга болдог тул тэжээллэг чанар нь тийм ч их биш юм!
Хурдан эргэдэг иртэй шүүс шахагч машинд жимс жимсгэнэ, хүнсний ногоо хийх үед тэдгээр ир нь мах зүсэгч шиг ажилладаг бөгөөд жимс, ногоог урж, хэрчиж шүүсийг нь авдаг.Хурдан эргэдэг ир нь байгалиасаа дулаан үүсгэдэг тул халуунд мэдрэмтгий витаминууд энэ явцад тэсвэрлэхгүй
Үр дүн нь маш усархаг, өнгөө алдсан шүүс юм. Шүүс исэлдэж (задарч) эхэлсэн.
Учир нь ир нь эргэлддэг шигээ эргэлдэж байхын тулд машин руу агаар сорох шаардлагатай болдог.
Хэрэв та ийм жүүсийг хэсэг хугацаанд байлгавал мэдэгдэх юм.
(Ус болон шүүс нь ялгарч тунаж эхлэнэ)
Төхөөрөмж нь жимсийг металл ирээр нь урж, урах мөчөөс исэлдэх процесс эхэлдэг.
Энэ төрлийн шүүсийг хадгалах боломжгүй тул нэн даруй уух хэрэгтэй. Мэдээжийн хэрэг та сайн зүйл олж авах болно, тиймээс бүү сандар, зах зээл дээр байгаа хоёр төрлийн шүүс шахагчийг судалж үзээрэй.
Доорх зураг нь хурдан ба удаан (эсвэл хүйтэн дарагдсан шүүс) хоёрын ялгааг харуулж байна.



ХУРААНГУЙ
Удаан шүүс шахагч нь ойролцоогоор 50-6 эрг / мин-д шахаж, дардаг. Хурдан шүүс шахагч нь 12,000 эрг / мин орчим хурдтайгаар зүсэж нунтаглана.


-
03
Жимс ногооны эслэгийн талаар
За, бид 10 лууван, 1 бүхэл бүтэн манжин, 3 алим, 1 нимбэг, эрхий хурууны чинээ цагаан гаа идэх гэж үргэлж суугаад байдаггүй. Харин хүйтэн шахагч шүүс шахагчаар та шүүсийг цаг алдалгүй ууж, байгалийн бүхий л сайн сайхан эд эсэд тань шууд нэвтэрнэ.
Шүүсийг шингээх шаардлагагүй, та үүнээс уусдаггүй (задардаггүй) эслэгийг зайлуулснаар аль хэдийн үүнийг хийсэн. Тэгэхээр энэ нь эхэлж болно, тэгээд ч эхэлнэ!!!
Үүнийг хийж байх хооронд "өрөөн дэх заан" - эслэгийн талаар ярилцъя.
За, бид бүгд эслэг хэрэгтэй гэдгийг мэддэг. Тийм ээ, тийм.
Гэхдээ надад итгээрэй, та ургамал, өөрөөр хэлбэл жимс, хүнсний ногоо идэх үед маш их хэмжээний эслэг авдаг. Харин жимс, хүнсний ногоо хоёр төрлийн эслэг агуулдаг гэдгийг та мэдэх үү?
Уусдаггүй, уусдаг эслэг.
Уусдаг эслэг нь нэрнээс нь харахад усанд уусдаг.
Уусдаггүй эслэг нь үүнийг хийхгүй. Бидний бие хоёуланг нь ашигладаг боловч бидний эсүүд зөвхөн уусдаг эслэгийг ашигладаг.
Уусдаггүй эслэг нь бидний эсийг тэжээдэггүй.
Тэдний ажил бол бидний гэдэсний ханыг шүүрдэх (шүүр шиг) гэдсэнд байгаа зүйлийг гадагшлуулах явдал юм.
Тэд үнэхээр гайхалтай дотоод цэвэрлэгч учраас бидэнд хэрэгтэй.
Гэсэн хэдий ч шүүс уухад уусдаггүй эслэг аль хэдийн арилсан байдаг.
Энэ бол олон хүний цөхрөлд хүргэдэг цэг юм.
Тэд эслэг хэрэгтэй гэдгийг мэддэг бөгөөд уусдаггүй эслэг гэх мэт бүх "целлюлоз"-ыг хараад,
целлюлозын саванд унахдаа тэд бага зэрэг ухаан алддаг.
Тэд алдаж байна гэж санаа зовдог.
Олон хүмүүс энэ будааг жигнэх, янз бүрийн зүйлд хэрэглэхийг хичээдэг.
шүүсний ариун ус гэж бодож байна.
Гэхдээ энэ бол буруу ойлголт юм.
Уусдаг эслэг нь биднийг тэжээдэг.
Уусдаг эслэг нь бүх витамин, эрдэс бодис, антиоксидант, сайн давс агуулдаг.
Бидний эсүүд амьд үлдэхийн тулд уусдаг эслэг хэрэгтэй!
Уусдаггүй эслэг нь усанд уусдаггүй, тэр нь хэвээр үлдэж, ходоод гэдэсний замаар урсаж, шингэнийг шингээж, хоол боловсруулах бусад бүтээгдэхүүнд наалдаж, бидний өтгөнийг үүсгэдэг бөгөөд энэ нь гэдэс дамжин гадагшилдаг. Энэ бол түүний ажил. Тэр бол бидний дотоод шүүрлэгч.
Уусдаггүй эслэг нь бидний эсэд сайнаар нөлөөлдөггүй. Юу ч биш.
Өмнө нь хэлсэнчлэн түүний ажил бол шүүр юм
Хүйтэн шахмал шүүс нь уусдаг эслэг агуулсан уу?
Тиймээ. Уусдаг эслэг нь "ариун ус" бөгөөд бидний эсийг тэжээж, тэжээдэг.
Тиймээс, хэрэв та бүх уусдаггүй эслэгийг (целлюлозын саванд) шүүж, зайлуулж байгаа бол хүйтэн шахагч шүүс шахагчаас гаргаж авсан шүүс нь байгалийн жам ёсоор цэвэр бөгөөд хольцгүй гэдгийг мэдэж байгаа тул санаа зовох хэрэггүй - манай гараг дээрх хамгийн эрүүл жүүс!
Таны бие уусдаггүй эслэгийг арилгахын тулд шаргуу ажиллах шаардлагагүй бөгөөд шүүсний машин үүнийг танд зориулж хийсэн.
Та үүнийг ууж болно, таны эсүүд үүнийг ашиглах боломжтой - бараг тэр даруй!


ХУРААНГУЙ
Уусдаг эслэг нь биднийг тэжээдэг, шингэц сайтай, хүйтэн дарагдсан шүүсэнд үлддэг. Уусдаггүй эслэг нь биднийг хоргүйжүүлэх үүрэгтэй, шингэдэггүй, гадагшилдаг.



-
04
ХҮЙТНИЙ ДАРАЛТЫН ШҮҮСИЙГ СЭРҮҮН ГАЗАР ХАДГАЛСАН БОЛ УДАХГҮЙ БАЙНА.
Шүүсийг бага багаар шахаж, шахаж гаргаж авдаг тул амт нь сайжрахаас гадна шилэн саванд хийж хөргөгчинд 3 хоног хадгалдаг сайн талтай.
Шүүс бэлтгэхийн тулд шүүс шахагч руу хүчилтөрөгч шингэдэггүй тул хөргөгчинд удаан хадгалагддаг.
Энэ бол гайхалтай, учир нь та шүүсээ бөөнөөр нь хийж болно.
Орон нутгийн фермерийн захаас улирлын чанартай бүтээгдэхүүн худалдаж авна гэж төсөөлөөд үз дээ.
Дараа нь долоо хоногоо хийхийн тулд тэдгээрийг урьдчилан шүүсээр нь шүүнэ!
Ингэснээр та цаг хугацаа, мөнгө, хүчин чармайлтаа хэмнэж, бүтээгдэхүүнээсээ хамгийн их ашиг хүртэх боломжтой.
Хүйтэн шахсан шүүсийг бөөнөөр нь хийж, хөргөгчинд хадгалах боломжтой тул үргэлж бэлэн байдаг.
Энэ нь таны амьдралыг баяжуулж, байгаль эхийн санал болгож буй олон чухал амьд орцуудыг шингээх шинэ арга замыг танд өгөх болно.
ХУРААНГУЙ
Исэлдүүлэхгүй гэдэг нь хүйтэн дарагдсан шинэхэн шүүсийг 72 цаг хүртэл хадгална гэсэн үг

