1 аяга шүүсийг хэр их бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг вэ?

Нэг аяга шүүсний гарцын хэмжээг тодорхойлох: Харьцуулсан дүн шинжилгээ

Бидэнд шүүсний гарцын талаар маш олон асуулт ирдэг бөгөөд энэ нь сайн шалтгаантай байдаг.

Өндөр чанартай шүүс шахагчийг худалдаж авахаасаа өмнө та бүтээгдэхүүнээсээ хамгийн их шүүс авах болно гэдэгт итгэлтэй байхыг хүсч байна. Kuvings Whole Slow Juicers нь хэр их шүүс гаргаж чаддагийг харуулахын тулд бид 13 алдартай найрлагыг жинлэж, шүүсийг нь шүүж, гарцыг хэмжсэн.

Зажлах шүүс шахагч нь хоолоо зажилдагтай адил орц найрлагыг буталж шахаж шүүс гаргаж авдаг. Энэ процесс нь ихэвчлэн төвөөс зугтах шүүс шахагчаас илүү шүүс гаргадаг бөгөөд яг адилхан хурдан ажилладаг. Үүнийг харуулахын тулд бид 1 аяга жүүс үйлдвэрлэхэд хэр их цаг зарцуулдгийг хэмжсэн. Анхаар: шүүсний гарц нь таны бүтээгдэхүүний чанараас хамаарч өөр өөр байх болно.
Шинэ жимс, хүнсний ногоо нь хамгийн өндөр ургацыг өгдөг бөгөөд тэдгээр нь хамгийн сайн амт, бүтэцтэй байдаг. Үүний нэгэн адил шүүс бэлтгэх хурд нь найрлагын хэмжээ, чанараас хамаарч өөр өөр байх болно.

Орцыг REVO830- аар шүүслэг болгосон.

Алим

1 ¼ алим = 1 аяга алимны шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 390 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 1 минут 15 секунд

Манжин

2 ¼ нишингэ = 1 аяга манжингийн шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 453 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 2 минут 25 секунд

Лууван

11 лууван (тус бүр нь 7 инч/18 см урт, хальсалж) = 1 аяга луувангийн шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 512 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 3 минут

Селөдерей

12 ширхэг селөдерей савх (тус бүр нь 6 инч / 15 см урт) = 1 аяга селөдерей шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 431 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 3 минут

Өргөст хэмх

1 ⅛ өргөст хэмх = 1 аяга өргөст хэмхний шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 335 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 1 минут 10 секунд

Цагаан гаа

2 ширхэг цагаан гаа = 30 мл цагаан гаа.
Үйлдвэрлэлийн жин: 30 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 55 секунд

Кале

1 баглаа = 1 аяга гаруй байцааны шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 454 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 6 минут

Жүрж

2 том хүйсний жүрж (хальсалж) = 1 аяга жүржийн шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 680 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 2 минут 35 секунд

Тоор

2 ½ тоор (цоорхойг арилгасан) = 1 аяга тоорын шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 454 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 1 минут 52 секунд

Хан боргоцой

½ хан боргоцой (арьсыг арилгасан) = 1 аяга хан боргоцойны шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 793 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 1 минут

Бууцай

1 ½ боодол бууцай = 1 аяга бууцайны шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 426 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 6 минут 15 секунд

Улаан лооль

4 рома улаан лооль = 1 аяга улаан лоолийн шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 512 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 1 минут 40 секунд

Тарвас

Тарвасны ⅛ (2 фунт/907 гр жинтэй) = 1 аяга тарвасны шүүс.
Үйлдвэрлэлийн жин: 113 мл
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 1 минут 20 секунд