Миний хамгийн дуртай шинэ жүүс жоруудын нэг бөгөөд хэрэв та биеийг хоргүйжүүлэх, цэвэрлэхийн тулд уух ёстой зүйл бол намайг тоолоорой.
Өдөр бүр ногоон шүүс уух нь таны эрүүл мэндэд хийж чадах хамгийн шилдэг зүйлсийн нэг юм.
Ногоон шүүс нь хлорофилл (ургамлын цус) агуулдаг бөгөөд бидний цустай (гемоглобин) гайхалтай төстэй байдаг.
Өдөр бүр нэг аяга шинэхэн хандалсан, хүйтэн шахмал ногоон шүүс уухад таны бие маш их төвлөрсөн, хүчтэй, шууд шингэдэг, бие махбодид олон ашиг тустай амьд тэжээлийг хүлээн авдаг.
Ногоон шүүсний зарим ашиг тусыг харна уу:
- Эрүүл гэрэлтсэн арьс
- Сайжруулсан эрчим хүч
- Жин хасах
- Хоол боловсруулах эрхтний эрүүл мэнд
- Уураг үүсгэх амин хүчил ихтэй
- Кальцийн хувьд К витамин ихтэй
- Ургамлын гаралтай төмрийн агууламж өндөр
Аз жаргалтай шүүслэг !
Амт
Амт нь маш "илүү" бөгөөд халуун ногоотой амтыг тэнцвэржүүлэхийн тулд чихэрлэг амттай байдаг. Энэ нь цэвэрхэн, сэргэг, уухад маш хялбар юм.
Найрлага
- 1 селөдерей иш
- 1 өргөст хэмх
- 2 алим
- 1/2 чинжүү (ногоон)
- 1 атга яншуй
- 1 цагаан гаа бариул (2 см)
- 1 жалапено
Шүүс бэлтгэх хугацаа: 3 мин
Шүүсийн хэмжээ: 600 мл
Үйлчилдэг: 2
Бэлтгэл
Селөдерей
- Ишийг ишний дундуур эрхий хурууны хэмжээтэй жижиг хэсэг болгон хайчилж ав (энэ нь урт утаслаг целлюлозын утасыг богиносгож, хэвлэлийн эргэн тойронд ороохоос сэргийлнэ)
- Та селөдерей навчийг шүүсээр хийж болно, гэхдээ энэ нь гашуун байдлыг нэмэх тул дургүй бол хая
- REVO830: Жижиг хэсэг болгон цавчих шаардлагагүй
- AUTO10: Бункерт тохирох урт хэсгүүдийг хайчилж ав
Өргөст хэмх
- Хоолойд тааруулахын тулд хэсэг болгон хайчилж ав
- Арьс дээрхи шүүс
Алим
- Ишийг авч, наалтыг арилгана
- Алимыг бүхэлд нь хальс, үрээр нь шүүс.
- Өргөн хоолойд багтахгүй том бол хагас эсвэл дөрөвний нэгээр нь хайчилж ав
Яншуй
- Навч, ишийг нилээд цавчих
- Нэг удаад атга шүүс
Цагаан гаа
- Угааж хатаана
- Арьсаа үлдээхийн тулд эрхий хурууныхаа хэмжээтэй нимгэн хэсэг болгон хайчилж ав
Жалапэно
- Хатуу ишээр төгсгөлийг нь таслана
- Хагас болгон хувааж, үрийг нь салга
(Та үрийг нь шүүсээр хийж болно, гэхдээ зөвхөн халуунд дуртай бол!!!)
Хүйтэн даралтаар шүүс шахах арга
Энэ шүүсийг өргөст хэмхний хэсгүүдээр хийж эхлээрэй.
Шүүс шахагчаар дарсны дараа селөдерей хэсгүүдийг нэг нэгээр нь нэмж, машиныг шахаж, атга болгон дарна.
Дараа нь цагаан гаа, жалапено, дараа нь чинжүү нэмнэ.
Цөөн хэдэн яншуй аваад гартаа жижиг бөмбөлөг болгон шахаж, дараа нь бөмбөгийг шүүс шахагч руу нэмнэ.
Хөнгөн яншуйг хэвлэлээр түлхэхэд туслахын тулд хатуу алимаар дуусга.
Зөвлөмж: Энэ нь таны хэрэглэж буй жалапенос, цаг агаарын байдлаас шалтгаалан үрийг нь шүүслэг эсвэл шүүсгүй байхаас хамааран жинхэнэ халуун ногоотой болно. Шүүс хийхээсээ өмнө жижиг хэсгийг нь зүсэж, амтлагчийг нь амталж үзээрэй.
AUTO10 Давхарга: яншуй, өргөст хэмх, жалапено, алим, селөдерей, цагаан гаа