Эдгээр гурван орцыг шүүс болгон нэгтгэснээр та хараагаа эрүүл байлгах, насжилттай холбоотой нүдний өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх олон төрлийн амин дэм, антиоксидант, шим тэжээлээр хангадаг хүчтэй хольцыг бий болгоно. Энэхүү шүүсийг тэнцвэртэй хоолны дэглэмийн нэг хэсэг болгон тогтмол хэрэглэх нь нүдний эрүүл мэнд, эрүүл мэндэд тустай.

Одоо энэ шүүс нүдний эрүүл мэндэд хэрхэн тусалж болох талаар ярилцъя.
Лууван : Лууван нь нүдний эрүүл мэндэд зайлшгүй шаардлагатай А аминдэмийн төрөл болох бета-каротинаар баялаг. А аминдэм нь ялангуяа гэрэл багатай нөхцөлд алсын харааг сайн байлгахад тусалдаг ба хөгшрөлтөөс шалтгаалсан толбоны доройтол, катарактаас урьдчилан сэргийлэх үүрэг гүйцэтгэдэг.
Нэрс : Нэрс нь нүдний эрүүл мэндэд тустай антиоксидант, ялангуяа антоцианинаар баялаг. Эдгээр антиоксидантууд нь нүдийг исэлдэлтийн стресс, үрэвслээс хамгаалахад тусалдаг бөгөөд энэ нь катаракт, глауком, толбоны доройтол зэрэгт нөлөөлдөг.
Чавга : Чавга нь витамин С-ийн сайн эх үүсвэр бөгөөд нүдний эрүүл мэндийг дэмждэг өөр нэг хүчтэй антиоксидант юм. Витамин С нь нүдний судасны эрүүл мэндийг хадгалахад тусалдаг ба катаракт үүсэх эрсдлийг бууруулдаг.
Аз жаргалтай шүүс!
Амт
Би энэ шүүсний амтат шороон ногооны амтанд дуртай бөгөөд энэ нь чавганы арьснаас гардаг чихэрлэг амттай амттай.
Найрлага
- 6 лууван
- 2 чавга
- 100 гр нэрс, шинэхэн эсвэл гэсгээсэн
Шүүс бэлтгэх хугацаа : 4 минут
Шүүсийн хэмжээ : 600 мл
Үйлчилдэг : 2

Бэлтгэл
Лууван
Лууванг голыг нь гаргахын тулд уртаар нь нэг удаа хэрчинэ
Арьс дээрхи шүүс
Анхаарна уу: Хэрэв том лууван хэрэглэвэл уртын дагуу дахин дөрөв болгон хуваана
REVO830: луувангийн хоолойд багтах юм бол огтлох шаардлагагүй
AUTO10: Бункерт оруулахын тулд лууванг 2 эсвэл 3 хэсэг болгон хайчилж ав
Чавга
Чулууны хоёр талыг хоёр хэсэг болгон хайчилж ав
Арьс дээрхи шүүс
Нэрс
Шүүсийг бүхэлд нь
Хэрэв хөлдөөсөн жимс хэрэглэж байгаа бол шүүс хийхээсээ өмнө гэсгээх хэрэгтэй
Хүйтэн даралтаар шүүс шахах арга
Энэхүү шүүсний жорыг хийхдээ нэрс нь зөөлөн бөгөөд хөнгөн байдаг тул нэрсээс эхлэх нь дээр. Та бүгдийг нэг дор шүүс шахагч руу нэмж болно.
Дараа нь чавга нэмнэ. Тэд амархан шүүс гаргадаг тул зүсмэлүүдийг нэг дор нэмнэ.
Хамгийн сүүлд лууванг шүүс шахаж, нэг нэгээр нь шүүс шахагчдаа нэмнэ.
AUTO10 Давхарга : нэрс, чавга, лууван
Зөвлөмж : Хэрэв таны лууван доголж, бөхийж унасан бол шүүслэхээсээ өмнө өргөн ишний үзүүрийг нь тасдаж аваад хүйтэн усанд нэг шөнө дэвтээнэ.

Эрүүл мэндийн ашиг тус

Лууван
Лууван нь хүнсний ногооны ертөнцийн "хорт хавдрын эсрэг хаад" гэдгээрээ алдартай. Эдгээр нь альфа-каротин, лютеин, бета-каротин, ликопен зэрэг антиоксидантуудыг агуулдаг. Бета-каротин нь хорт хавдраас урьдчилан сэргийлэх үндсэн шинж чанартай байдаг. Бие нь бета-каротиныг А аминдэм болгон хувиргадаг. Бета-каротин нь хорт хавдрын эсийн эргэн тойрон дахь хамгаалалтын салст бүрхэвчийг задалдаг гэж үздэг.
Луувангийн шүүс нь ходоодны шархыг эмчлэх үр дүнтэй байгалийн гаралтай эм юм. Лууванг шүүсээр шахах үед гэдэс доторх тааламжгүй бичил биетний өсөлтийг саатуулдаг антисептик фитохимийн нэгдлүүд их байдаг.

Чавга
Чавга нь цусны даралт, зүрхний үйл ажиллагааг хэвийн байлгахад шаардлагатай төмөр, марганец, кали, фосфор, магни зэрэг эрдэс бодисоор баялаг юм.
Чавганд агуулагдах магни нь байгалийн тайвшруулах үйлчилгээтэй бөгөөд таны мэдрэлийг тайвшруулж, байгалийн REM нойрыг сэргээх хурдасгуур болдог.
Чавга нь ялангуяа IBS, гастрит, өтгөн хаталт зэрэг хоол боловсруулах эрхтний эмгэгүүдэд сайн байдаг.
Чавга нь алим, гүзээлзгэнэтэй адил тархинд хүнд металлтай холбогддог алимны хүчлээр баялаг хоол юм. Хүнд металлууд нь ой санамж муудах, Альцгеймер, Дементиа зэрэгт нөлөөлдөг.
Алимны хүчил нь хиний хүчилтэй хамт боловсорсон чавганы шүүсний органик хүчлийн дийлэнх хувийг эзэлдэг.
Чавга тогтмол идэхийн зарим ашиг тус нь нүдний хараа сайжирч, арьс гэрэлтэж, тархины эрүүл үйл ажиллагаа, хоол боловсруулах замын зохицуулалт, үрэвслийг багасгах, ханиад, халдварт өвчинд тэсвэртэй, бодисын солилцоо сайжирдаг.

Нэрс
Шинэ нэрсний эрүүл мэндэд үзүүлэх хамгийн сонирхолтой ашиг тус нь бидний нас ахих тусам богино хугацааны ой санамжийн алдагдлыг арилгах чадвартай байдаг.
Тэд мөн шээсний замын халдварыг үүсгэдэг бактерийн хавсралтыг хааж, ер бусын төрлийн пробиотикийн үүрэг гүйцэтгэдэг. Эдгээр нь суулгалтыг дарангуйлдаг химийн бодис агуулдаг бөгөөд вирусын идэвхжилтэй, байгалийн гаралтай байдаг
аспирин.
Антоцианин нь нэрсийг хөх өнгөтэй болгодог пигмент бөгөөд хорт хавдраас урьдчилан сэргийлэх эрүүл мэндийн томоохон ач тусыг хариуцдаг гэж үздэг.
Нэрс жимс нь бүх төрлийн жимс, хүнсний ногооны антиоксидант хамгийн өндөр агууламжтай гэж үздэг.

Гари Доус | Мастер шүүсний тогооч, Кувингс Австрали
Гари бол эрүүл мэнд, эрүүл мэндийг хамгаалах хүсэл тэмүүллээр өдөөгдсөн шүүслэг болон ургамлын гаралтай хоол тэжээлийн дэлхийн хүчирхэг компани юм. Байгалийн жүүс эмчилгээ, бүхэл бүтэн хүнсний ургамалд суурилсан хоол тэжээлийн гэрчилгээтэй Гари бол шүүслэг болон ургамлын гаралтай хооллолтын хувиргах үр өгөөжийг ашиглах боломжийг хүмүүст олгодог онцгой сурган хүмүүжүүлэгч юм.
Гари өөрийн гэгээрүүлэх ном, динамик онлайн курсуудаараа дамжуулан амьд шүүс, бүхэл бүтэн ургамлын гаралтай хоол хүнсээр баялаг амьдралын хэв маягийг хэвшүүлэхийн тулд урьдчилан сэргийлэх, нөхөн сэргээх эдгээх хүчийг авардаг.
Түүний эрхэм зорилго бол бусдыг эрүүл мэнд, эрч хүчтэй болгох аялалд нь урамшуулан чиглүүлэх явдал юм.