Луувангийн шүүсний нухаш нь амттан дээр чийг нэмж, хүнсний ногооны эрүүл мэндэд тустай.

Тэжээллэг луувангаар хийсэн чийглэг луувангийн бялуу. Энэ нь хүүхдэд зориулсан эрүүл зууш юм. Шаржигнууртай лууван нь бялуунд амт нэмэх болно.


НАЙРЛАГА

  • 5 өндөг
  • 250 гр луувангийн нухаш
  • 140 гр элсэн чихэр
  • 160 гр нунтагласан бүйлс
  • 100 гр эрдэнэ шишийн цардуул
  • 2 халбага нимбэгний шүүс
  • 1 халбага жигд нунтаг
  • Нэг чимх шанцай
  • Нэг чимх давс

АРГА

  1. Өндөгний шарыг элсэн чихэртэй тунгалаг болтол нь хутгаад нимбэгний шүүс нэмнэ. Цохиж байгаарай.
  2. Луувангийн нухаш, бүйлс, шанцай, давс, эрдэнэ шишийн цардуул, жигд нунтаг нэмээд сайтар холино.
  3. Өндөгний цагааныг хатуу болтол нь ташуурдуулж, дараа нь эхний хольц руу зөөлөн нугалав.
  4. Олж авсан хольцыг тосолсон хэвэнд хийж, 180 градусын температурт 50 минутын турш жигнэх хэрэгтэй.

Жорыг instagram @bouchra_mafleurdoranger

📷 Instagram @julias_sweet_bakery

Kuvings Official