Найрлага

  • 250 гр элсэн чихэр
  • 1 багц ванилийн сахар
  • 250 гр хайлсан цөцгийн тос
  • 5 өндөг
  • 350 гр гурил
  • 1 багц жигд нунтаг
  • 4-5 алим
  • 4 халбага нунтаг элсэн чихэр

Арга

  1. Зуухыг 160 ° C конвекцийн зууханд урьдчилан халаана (дээд/доод 180 ° C).
  2. Элсэн чихэр, ванилийн сахар, хайлсан цөцгийн тос, өндөг зэргийг холино.
  3. Гурилыг жигд нунтагтай хольж, бүгдийг нь өтгөн зуурсан гурил болгон холино.
  4. Алимны шүүсийг шахаж, зуурмаг, шүүсийг зуурсан гурилтай хольж, бүх зүйлийг тосолсон хавчаартай хайруулын тавган дээр хийнэ (диаметр нь 28 см орчим).
  5. 3 алимыг хагас болгон хувааж, бялууны хольц дээр тавь. Алимны бялууг 55-60 минутын турш жигнэх. Төгсгөлд нь бага зэрэг нунтагласан элсэн чихэр нэмнэ. Нэг халбага зайрмаг эсвэл ташуурдуулж идээрэй.

📷 Instagram @larigeibfood

Kuvings Official