Найрлага
- 250 гр элсэн чихэр
 - 1 багц ванилийн сахар
 - 250 гр хайлсан цөцгийн тос
 - 5 өндөг
 - 350 гр гурил
 - 1 багц жигд нунтаг
 - 4-5 алим
 - 4 халбага нунтаг элсэн чихэр
 
Арга
- Зуухыг 160 ° C конвекцийн зууханд урьдчилан халаана (дээд/доод 180 ° C).
 - Элсэн чихэр, ванилийн сахар, хайлсан цөцгийн тос, өндөг зэргийг холино.
 - Гурилыг жигд нунтагтай хольж, бүгдийг нь өтгөн зуурсан гурил болгон холино.
 - Алимны шүүсийг шахаж, зуурмаг, шүүсийг зуурсан гурилтай хольж, бүх зүйлийг тосолсон хавчаартай хайруулын тавган дээр хийнэ (диаметр нь 28 см орчим).
 -  3 алимыг хагас болгон хувааж, бялууны хольц дээр тавь. Алимны бялууг 55-60 минутын турш жигнэх. Төгсгөлд нь бага зэрэг нунтагласан элсэн чихэр нэмнэ. Нэг халбага зайрмаг эсвэл ташуурдуулж идээрэй. 
 
📷 Instagram @larigeibfood
