Үндсэн ногоон шүүс нь ногоон шүүсийг эхлэгчдэд ч хялбар байдаг. Бие махбодоо үндсэн ногоон шүүсний эрүүл энергиээр дүүргэ.
Ногоон ногоог тогтмол хэрэглэх нь үрэвслийг багасгахаас гадна зүрх, тархины эрүүл мэндийг дэмждэг. Шинэхэн шүүс нь хоол боловсруулалтыг хэвийн болгоход чухал үүрэг гүйцэтгэдэг. Мөн тодорхой популяци нь эдгэрэх явцдаа шүүсийг богино хугацаанд шахах нь үр шимийг хүртэх боломжтой.
Бусад давуу талуудын дунд ногоон шүүс нь таны дархлааг бэхжүүлж, хоол боловсруулах эрхтний эрүүл мэндийг сайжруулж, илүү их эрч хүчийг өгдөг. Энэ нь илүү их цаг зарцуулахгүйгээр хоол тэжээлээ оновчтой болгох хялбар арга юм, ялангуяа өглөө нь яарах мэдрэмж төрдөг.
Найрлага
- алим 260 гр
- Селөдерей 130 гр
- Өргөст хэмх 70 гр
- Нимбэг 30 гр
- Цагаан гаа 10 гр
Чиглэл
- Алим, селөдерей, ишний үзүүрийг нь авсан өргөст хэмхийг угааж, зохих хэмжээгээр нь хэрчинэ.
- Нимбэг, цагаан гаагаа хальслаарай.
- Зөөлөн орцуудын өмнө хатуу орцуудыг хийж, ээлжлэн холино.
Алимны хальс нь баялаг шим тэжээл агуулдаг; бүхэлд нь ашиглах нь сайн хэрэг. Түүнээс гадна, хэрэв та селөдерейний хурц үнэрт тааламжгүй бол навчнаас илүү ишийг хэрэглээрэй. Хүнсний ногоо, жимс жимсгэний найрлагад тохирсон эрүүл найрлага нь таныг илүү эрүүл болгоно. Алим дахь хүнсний эслэг нь жингээ хасахад маш сайн байдаг.
(Гэрэл зургийг @larigeibfood)