Берригийн төрлийн ойн жимс (нэрс, цангис, бөөрлзгөнө) цавуулаг, ислэгээр баялаг агаад чихэрлэг амттай байдаг. Гүзээлзгэнэ дээрх ойн жимснээс илүү амттай ч хөлдөөсөн цангис нь сэрүүн, чихэрлэг, амттай байдаг.
Найрлага
Хөлдөөсөн гүзээлзгэнэ 150 гр, Хөлдөөсөн цангис 150 гр, Хөлдөөсөн авакода 100 гр, *Дээд хэсэг: Өтгөрүүлсэн сүү 20 гр, *Дээд хэсэг: Хальсалж хэрчсэн бүтээгдсэн самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Кешью модны самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Кешью модны самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Зөгийн жил10, *Дээд хэсэг: Өтгөрүүлсэн сүү 20 гр.
#TIP Төрөл бүрийн жимсийг хооронд нь нийлүүлж холино. .
Хэрхэн хийх
- 1. Хөлдөөсөн гүзээлзгэнийг ажил шилбэнээс нийлүүлэх гэсгээнэ.
- 2. Хөлдөөсөн цангис жимсийг гэсгээнэ.
- 3. Хөлдөөсөн авакода жимсийг хальсалж, нэгэн адил хэрчиж, зүснэ.
- 4. Хоосон шүүлтүүрийг суурилуулж, бүх орцоо хийж холино.
- 5. Боломжтой бол мөхөөлдөсний дээд хэсгийг хүссэн амтаар чимэглэж, амталж.
Тэжээл
Энэ төрлийн жимс нь C амин дэмээр баялаг учир төрлийн үйлчилгээ, тухайлбал арьсны илгээмжийг анагаах увидастай аж.
Үйлчлэх
1~2
Калори (кал)
205 илчлэг