Берригийн төрлийн ойн жимс (нэрс, цангис, бөөрлзгөнө) цавуулаг, ислэгээр баялаг агаад чихэрлэг амттай байдаг. Гүзээлзгэнэ дээрх ойн жимснээс илүү амттай ч хөлдөөсөн цангис нь сэрүүн, чихэрлэг, амттай байдаг.


Найрлага

Хөлдөөсөн гүзээлзгэнэ 150 гр, Хөлдөөсөн цангис 150 гр, Хөлдөөсөн авакода 100 гр, *Дээд хэсэг: Өтгөрүүлсэн сүү 20 гр, *Дээд хэсэг: Хальсалж хэрчсэн бүтээгдсэн самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Кешью модны самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Кешью модны самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Зөгийн жил10, *Дээд хэсэг: Өтгөрүүлсэн сүү 20 гр.

#TIP Төрөл бүрийн жимсийг хооронд нь нийлүүлж холино. .

Хэрхэн хийх

  1. 1. Хөлдөөсөн гүзээлзгэнийг ажил шилбэнээс нийлүүлэх гэсгээнэ.
  2. 2. Хөлдөөсөн цангис жимсийг гэсгээнэ.
  3. 3. Хөлдөөсөн авакода жимсийг хальсалж, нэгэн адил хэрчиж, зүснэ.
  4. 4. Хоосон шүүлтүүрийг суурилуулж, бүх орцоо хийж холино.
  5. 5. Боломжтой бол мөхөөлдөсний дээд хэсгийг хүссэн амтаар чимэглэж, амталж.

Тэжээл

Энэ төрлийн жимс нь C амин дэмээр баялаг учир төрлийн үйлчилгээ, тухайлбал арьсны илгээмжийг анагаах увидастай аж.

Үйлчлэх

1~2

Калори (кал)

205 илчлэг

Kuvings Official