Усан үзмийн чанамал нь амтат глюкоз, фруктозыг шим тэжээлтэй сайн ядраад их тайлдаг. Үүнийг хялбаршуулах хялбархан засах боломжтой.
Найрлага
Усан үзэм 200 гр, Элсэн чихэр 100 гр
#ЗӨВЛӨГӨӨ Багц усан үзмийн дээд хэсэг нь чихэрлэг, доод хэсэг нь исгэлэн байдаг; идсээнийхээ дараагаар нь сонгоод хадгалах бол гялгар уут, сониноороо боож хадгална.
Хэрхэн хийх
- Усан үзмийг мөчөөс нь салгаж сайтууд угаана.
- Усан үзмийг, усан үзмийн хандтай хамт холигчинд хийж холино.
- Усан үзмийн хандыг хамтад нь хийж гүйцэтгэсэн хандыг устгана.
- Тогоонд наалдахаас сэргийлж сайтууд руу нэвтэрч болно.
- Халуун хийж байгаад таглаатай хийж, илрүүлсэн хийнэ.
Тэжээл
Голюкоз ба фруктоз нь биед түргэн шингэж, ядрахаас сэргийлдэг.
Үйлчлэх
2~3
Калори (кал)
483 илчлэг