Усан үзмийн чанамал нь амтат глюкоз, фруктозыг агуулсан шим тэжээлтэй учраас ядаргаа их тайлдаг. Үүнийг хялбаршуулах зорилгоор хялбархан найрлага бэлтгэх боломжтой.
Найрлага
Усан үзэм 200 гр, Элсэн чихэр 100 гр
#TIPБагц усан үзмийн дээд хэсэг нь чихэрлэг, доод нь хэсэг исгэлэн байдаг; идсэнийхээ дараа ёроолыг нь сонгоод хадгалах бол гялгар уут, сониноороо боож хадгална.
Хэрхэн хийх
- Усан үзмийг мөчрөөс нь салгаж сайтар угаана.
- Усан үзмийг, усан үзмийн хандтай хамт холигчинд хийж холино.
- Усан үзмийн ханд, элсэн чихэрийгг хамт нь саванд хийж өтгөртөл саванд хутгана.
- Тогоонд наалдахаас сэргийлж сайтар хутгана.
- Халуун саванд хийгээд таглаатай саванд хийж ариутгасан саванд хийнэ.
Тэжээл
Глюкоз ба фруктоз нь биед түргэн шингэж, ядрахаас сэргийлдэг.
Үйлчлэлт
2~3
Калори(cal)
483 илчлэг